Hirdetések - Évközi 31. vasárnap

2023. 11. 07.

Hirdetések - Évközi 31. vasárnap

 

  1. Előző héten 147 000 Ft perselypénz és 125 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. Köszönjük az elmúlt napok áldozatos munkáját mindazoknak, akik urnatemetőnk látogatóinak a méltó megemlékezés feltételeit folyamatos jelenlétükkel biztosították.

  3. November 7-én, kedden 18 órától a plébánia hittantermében folytatódik a bibliaóra, az Ószövetség nagyjai sorozat. Ez alkalommal József történetével ismerkedünk meg.

  4. baba-mama klub következő alkalmát a héten csütörtökön 10 órától tartjuk a plébánia közösségi termében.

  5. November 11-én, a héten szombaton délután (16.00-tól 22.00-ig) ismét lesz társasjáték-klub, bármikor lehet csatlakozni. Szeretettel várjuk a kikapcsolódni, játszani vágyókat.

  6. Még pár helyre lehet jelentkezni a november 18-ára (szombat), buszos plébániai zarándoklatunkra a Nógrád vármegyei Csesztvére. A zarándoklat során megismerkedünk a Madách-kúriával, felidézzük a 200 éve született író alakját és főművét, az Ember tragédiáját, emlékezünk a 10 éve elhunyt Vigyázó Miklós atyára is, aki korábban a falu plébánosa volt, megismerkedünk Tours-i Szent Márton alakjával, és szentmisét ünneplünk a tiszteletére felszentelt középkori templomban. A zarándoklat lelki vezetője: Válóczy József atya. Zarándoklatvezető: Kuzmányi István diakónus. Támogatott részvételi díj: 4.000.- Ft/fő Jelentkezés: a sekrestyében, a részvételi díj megfizetésével egyidőben.

  7. Hamarosan megkezdjük a karácsonyi pásztorjátékra a felkészülést Klemencsics István vezetésével. A próbák vasárnaponként 15:30-17:30 között lesznek a templomban. Az első próba, mely egyben a szereposztó is lesz, 11.12-én, vasárnap lesz. Óvodás és iskolás szereplők jelentkezését egyaránt várjuk a sekrestyében elhelyezett jelentkezési lapon 11.05-ig!

  8. Egy éve robbant be az életünkbe a ChatGPT, s azóta szinte minden nap hallunk a mesterséges intelligencia előnyeiről és hátrányairól. Az Új Ember legfrissebb számában Tornai Kálmánnal, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karának oktatójával beszélgetnek a kérdésről.

  9. Isten éltesse születésnapja alkalmából Komjáti Tamarát és Kuzmányi Dávidot, valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató