Hirdetések - Évközi 3. vasárnap

2024. 01. 22.

Hirdetések - Évközi 3. vasárnap

 

  1. Előző héten 206 000 Ft perselypénz és 24 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. Kedden 18 órától folytatódik a Bibliaóra. Az Ószövetség nagyjai sorozatban Jób történetével ismerkedünk meg.

  3. A PálFeris Kórus jótékonysági koncertet rendez templomunkban január 28-án vasárnap az este 6 órai mise után. Műsoron egyházi kórusmuzsika, közreműködik Leskó Zoltán zongorán, illetve orgonán. Az összegyűlt adományokat egy kedves kórustársuk javára fordítják, akinek Karácsony előtt kiégett a lakása. Mindenkit szeretettel várnak, és köszönettel fogadják a hozzájárulásokat!

  4. Norbi atya vezetésével plébániai zarándoklatra indulunk Rómába repülővel, csatlakozva az MKPK által meghirdetett nemzeti zarándoklathoz, hálaadásul Ferenc pápa apostoli látogatásáért. A részletes program a sekrestyében elérhető, jelentkezni a Via Sacra zarándokutazási iroda honlapján lehet.

  5. Május 26-án lesz az idei tanévben plébániánkon a bérmálás, amelyre már elindult a felkészítés: a 13 és 20 év közöttieknek heti rendszerességgel kedden este 6 órakor, a 20 évesnél idősebbeknek kedden este 7 órakor tartjuk a felkészítő alkalmakat. A csoportokhoz még van lehetőség csatlakozni.

  6. Január 27-én, szombaton 17 órától a missziós év keretében a Rokolya utcai plébánián Kis Szent Teréz est lesz: Kuzmányi István diakónus tart előadást, amit szentségimádás követ.

  7. Már előre szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket plébániáink közös családi farsangjárafebruár 10-én du. 4 órára a Rokolya utcai plébánia közösségi termébe.

  8. Az Új Ember legfrissebb számában interjú olvasható Ürge-Vorsatz Diána klímakutatóval változó világunkról és keresztény felelőségünkről.

  9. Isten éltesse születésnapja alkalmából Gartner Mátét és Kalász Nándort, névnapja alkalmából Gombos Artúrt és Karasné Kalász Margitot, valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató