Hirdetések - Évközi 28. vasárnap

2023. 10. 17.

Hirdetések - Évközi 28. vasárnap

 

  1. Előző héten 225 000 Ft perselypénz és 40 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!
  2. A héten pénteken este 7 órától ismét lesz “pipaklub”, jelentkezni e-mailben lehet.
  3. Szombaton az esti szentmise után ismét lesz filmklub, kivételesen a Mester Jenő teremben.
  4. Jövő vasárnap, a reggel 9 órai szentmisén, a Főnix gitáros kórusunk nyújtja a zenei szolgálatot.
  5. Október a rózsafüzér hónapja, szeretettel bátorítjuk a Testvéreket, hogy ha tehetik, kapcsolódjanak be a Rózsafüzér Társulat napi rózsafüzér-imádságába (hétfő-szerda, szombat: szentmisék után, csütörtök-péntek: szentmisék előtt, vasárnap: a reggeli 7-es szentmise után). A társulat egyben tagfelvételt is hirdet. Jelentkezni Norbi atyánál, illetve a sekrestyében lehet, név és telefonszám leadásával.
  6. Október 24-én 10 órától, Vigyázó Miklós atya születésének 80. évfordulója alkalmából, a kerületi önkormányzat ünnepséget rendez Miklós atya emléktáblájánál.
  7. 2023. november 18-án, szombaton, buszos plébániai zarándoklatra indulunk a Nógrád vármegyei Csesztvére. A zarándoklat során megismerkedünk a Madách-kúriával, felidézzük a 200 éve született író alakját és főművét, az Ember tragédiáját, emlékezünk a 10 éve elhunyt Vigyázó Miklós atyára is, aki korábban a falu plébánosa volt, megismerkedünk Tours-i Szent Márton alakjával, és szentmisét ünneplünk a tiszteletére felszentelt középkori templomban. A zarándoklat lelki vezetője: Válóczy József atya. Zarándoklatvezető: Kuzmányi István diakónus. Támogatott részvételi díj: 4.000.- Ft/fő Jelentkezés: a sekrestyében, a részvételi díj megfizetésével egyidőben.
  8. Plébániánk klasszikus énekkara, a Carmina Spiritus vegyeskar várja mindazoknak az énekelni tudó és vágyó testvéreknek a jelentkezését, akik szolgálatukkal szebbé szeretnék tenni ünnepi liturgiáinkat. A próbák csütörtök esténként - a mise után - fél 7-től kerülnek megtartásra. Jelentkezni személyesen kántorunknál, vagy pedig az alábbi e-mail címek egyikén lehetséges: leskoz@proton.me, annakardos1105@gmail.com.
  9. Görbe László piarista szerzetes idén aranymisés. Gazdag életút áll mögötte, megannyi érdekes történettel és tanúsággal. Az Új Ember legfrissebb lapszámában beszélgetés olvasható vele hivatásáról, a kamaszok hitre vezetéséről, jegyesoktatásról, cserkészetről.
  10. Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató