Hirdetések - Évközi 2. vasárnap

2024. 01. 13.

Hirdetések - Évközi 2. vasárnap

 

 1. Előző héten 240 000 Ft perselypénz és 28 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

 2. Hálás köszönet mindazoknak, akik a templom karácsonyi díszítésének lebontásában és a templom takarításában részt tudtak venni!

 3. A PálFeris Kórus Jótékonysági koncertet rendez templomunkban január 28-án vasárnap az esti 18 órai mise után. Műsoron egyházi kórusmuzsika, közreműködik Leskó Zoltán zongorán, illetve orgonán. Az összegyűlt adományokat egy kedves kórustársuk javára fordítják, akinek Karácsony előtt kiégett a lakása. Mindenkit szeretettel várnak, és köszönettel fogadják a hozzájárulásokat!

 4. Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódik a lakásszentelés hagyománya: aki szeretné kérni, legyen szíves jelezze a plébánia email-címén (Beni atya, Kuzmányi István diakónusunk, Norbi atya és Józsi atya fogják végezni).

 5. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnek énekelni, szeretnek közösségben lenni, szentmisén szolgálni. Csatlakozz plébániánk Főnix gitáros kórusához. Jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu címen, illetve személyesen a 9-es misék után a közösségi teremben Kurdi Cecíliánál, Ujvári-Radics Gabriellánál vagy Kuzmányiné Nyeste Gabriellánál lehet.

 6. Norbi atya vezetésével plébániai zarándoklatra indulunk Rómába repülővel, csatlakozva az MKPK által meghirdetett nemzeti zarándoklathoz hálaadásul Ferenc pápa apostoli látogatásáért. A részletes program a sekrestyében elérhető, jelentkezni a Via Sacra zarándokutazási iroda oldalán lehet.

 7. Nagy szeretettel hívunk minden fiatalt és minden családot egy egynapos síelésre a plébánia közösségével jövő szombaton, január 20-án. Úticélunk a Mátra lesz. Kérünk minden érdeklődőt, hogy regisztráljon eseményünkre. A további információk elérhetőek az internetes felületeinken vagy a szórólapjainkon.

 8. A héten kedden este 6 órakor újraindul a felnőtt hittan.

 9. baba-mama klub következő alkalma a héten csütörtökön lesz, 10 órától a plébánia közösségi termében.

 10. Január 20-án az esti szentmise után ismét lesz filmklub.

 11. Május 26-án lesz az idei tanévben plébániánkon a bérmálás, amelyre a héten elindult a felkészítés: a 13 és 20 év közöttieknek heti rendszerességgel kedden este 6 órakor, a 20 évesnél idősebbeknek kedden este 7 órakor vannak az alkalmak. Még szabad csatlakozni a csoportokhoz.

 12. Január 21-én, vasárnap 16.30-tól a missziós év keretében a Rokolya utcai plébánián előadást tart Tőkés György jezsuita atya, Szentgericétől Sri Lankáig - távolkeleti misszió a 21. században címmel (aki maga kb. 10 évet töltött misszióban Srí Lankán). Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 13. Január 27-én, szombaton 17 órától a missziós év keretében a Rokolya utcai plébánián Kis Szent Teréz est lesz: Kuzmányi István diakónus tart előadást, amit közös Szentségimádás követ.

 14. Az Új Ember legfrissebb számában riport olvasható a Sziklatemplomban december 28-án zajlott engesztelő imaestről. Többek között az élet örömeinek, a család értékeinek felismeréséért, az élettel szemben elkövetett bűnök bocsánatáért imádkoztak a jelenlévők Eredics Gergő atya vezetésével.

 15. Isten éltesse születésnapja alkalmából mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató