Hirdetések - Évközi 11. vasárnap

2024. 06. 21.

Hirdetések - Évközi 11. vasárnap

 

  1. Előző héten 215 450 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

  2. Kedden este 6 órakor lesz az idei tanévben az utolsó felnőtt hittan.

  3. A jövő vasárnaptól életbe lép a vasárnapi nyári miserend: csak reggel 7 órakor és de. 11 órakor, valamint este 6 órakor lesz szentmise.

  4. Beni atya ünnepélyes újmiséi: június 23-án, vasárnap de. 10 órakor a Rokolya utcai, valamint június 30-án, vasárnap de. 11 órakor a Babér utcai templomban.

  5. Kétalkalmas jegyesoktatást tartunk olyan pároknak, akik a nyár folyamán szeretnének összeházasodni: június 23-án és 30-án 16.30-tól 18.00-ig az emeleti hittanteremben.

  6. Várjuk a családok jelentkezését az idei Plébániai Családos Táborra, melyet a Mátrában, Bagolyirtáson tartunk augusztus 1-4. között. Bővebb információ a sekrestyében található tájékoztatóban olvasható és Ujváry-Radics Gabitól, illetve Kuzmányi István diakónustól kérhető.

  7. Június hagyományosan a papszentelések hónapja. Az Új Ember katolikus hetilap legfrissebb lapszámában az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye újmiséseit – Alpek Gergelyt, Piukovics Dánielt, Schmotzer Kristófot és Riesz Benedeket – mutatják be.

  8. Isten éltesse születésnapja alkalmából Boldizsár Ágnest és Gombos Artúrt, valamint mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató