Hirdetések - Évközi 10. vasárnap

2024. 06. 09.

Hirdetések - Évközi 10. vasárnap

 

 1. Előző héten 239 000 Ft perselypénz gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását!

 2. Köszönet mindazoknak, akik az múlt vasárnapi úrnapi szentmise előkészítésében és széppé tételében közreműködtek!

 3. Köszönet mindazoknak, akik a szombat esti grillezés előkészítésében és lebonyolításában segítettek!

 4. A tanév utolsó bibliaórája lesz kedden este 6 órakor, téma: a Zsoltárok könyve.

 5. A társasjáték-klub következő alkalma június 15-én, szombaton délután 3 és este 10 óra között lesz a plébánia közösségi termében; közben bármikor szabad csatlakozni!

 6. A június 15-én, szombaton délelőtt esedékes papszentelésre lesz lehetőség közösen utazni Esztergomba. Mivel mi, atyák nem tudunk ezen ott lenni, egy kis segítséget szeretnénk adni az út tervezéséhez. Vonat Újpest vasútállomásról fél 8-kor vagy fél 9-kor indul az S72-es vonalon, Esztergom vasútállomástól pedig a 805-ös helyközi vagy a C jelzésű helyi buszjárattal lehet eljutni a Bazilikához (a korábbi vonattal bőven korábban, a későbbi vonattal még szűken oda lehet érni a kezdésre). Természetesen egyénileg is lehet menni, illetve szerveznek gyalogos zarándoklatot is, arról plakáton részletes információk elérhetők.

 7. Beni atya első szentmiséjét június 16-án a városmajori templomban mondja, ahol felnőtt, de természetesen nálunk is lesz ünnepélyes újmiséje: június 23-án, vasárnap de. 10 órakor a Rokolya utcai, valamint június 30-án, vasárnap de. 11 órakor a Babér utcai templomban.

 8. Június 16-án, vasárnap reggel 9 órakor tartjuk a tanévzáró Te Deum szentmisénket. Az azt követő vasárnaptól életbe lép a nyári miserend, amely szerint vasárnap reggel csak 7-kor és 11-kor lesz szentmise.

 9. Kétalkalmas jegyesoktatást tartunk olyan pároknak, akik a nyár folyamán szeretnének összeházasodni: június 23-án és 30-án 16.30-tól 18.00-ig az emeleti hittanteremben.

 10. Plébániai Családos Tábor a Magasban, a Mátrában, Bagolyirtáson. - várjuk augusztus 1-4. időszakra a családok jelentkezését. Bővebb információ a sekrestyében található tájékoztatóból és Ujváry-Radics Gabitól, illetve Kuzmányi István diakónustól kérhető.

 11. Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy a templom előtt a parkolási rend megváltozott, este 8 óráig fizetős a parkolás.

 12. A gyermekek világnapja alkalmából a Szent Péter téren Roberto Benigni olasz színész, rendező és humorista Ferenc pápa jelenlétében arról beszélt a fiatalokhoz, hogyan tegyék jobbá a világot. A képes beszámoló elérhető az Új Ember katolikus hetilapban.

 13. Isten éltesse születésnapja alkalmából Horgos Tímeát és Blaskovics Emmát mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat.


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató