Évközi 34. vasárnap, Krisztus Király vasárnapja

2022. 11. 19.

Évközi 34. vasárnap, Krisztus Király vasárnapja

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Előző héten 174 000 Ft perselypénz és 41 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a Testvérek támogatását! A most vasárnapi perselypénz országszerte a Karitász javára történik.
 2. Kedden 6 órától folytatódik a bibliaóra - a Hegyi beszéd Máté evangéliumában.
 3. A héten pénteken ismét este 9 óráig lesz szentségimádás a templomban.
 4. Szintén a héten pénteken18:00 órától adventi koszorúkat készítünk a Rokolya Plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk a testvéreket az alkalomra, melyre jelentkezni most vasárnap estig lehet a plebania@szentmihaly.hu email címen vagy a sekrestyében kihelyezett lapon lehet november 21-ig. A koszorú díja 3000 Ft/db. Minden hozzávalót rendelkezésre bocsátunk.
 5. November 26-án, szombaton ismét társas klubot tartunk 16-23 óráig a plébánia közösségi termében.
 6. Az adventi időszakban, november 28-tól, hétfőtől-szombatig minden reggel 6 órakor roráte szentmisék lesznek a templomban. A szombati alkalmak után agapé is lesz.
 7. Adventben a csütörtök és péntek esti szentmisék elmaradnak, ez alól kivétel az elsőcsütörtöki alkalom.
 8. Plébániánk lelki segítő csoportja Kikötő néven megújult. Kibővült segítő csapattal, mentálhigiénés szakemberrel, coach-csal és szupervízorral várjuk az érdeklődőket. Elérhetőségünk a honlapon és a hirdetőn kihelyezett plakáton található.
 9. Főnix gitáros énekkar várja az énekelni, zenélni vágyókat, akik szívesen részt vesznek plébániánk életében. Kéthetente kedden este 6-8-ig tart a próba a Rokolya utcai plébánián. Havonta egy gitáros misén szolgálunk a Mária Keresztények Segítsége templomban (Rokolya utca), és egy alkalommal a Szent Mihály templomban (Babér utca).
  Jelentkezni e-mailben a plebania@szentmihaly.hu címen lehet.
 10. Az Új Emberben interjú olvasható Sapszon Ferenc Kossuth-díjas karnaggyal. A nemzet művésze nyáron ünnepelte 70. születésnapját, a kerek évforduló kapcsán hitről, hivatásról és a családról beszél.
 11. Isten éltesse születésnapja alkalmából Komjáti Kornélt, valamint névnapja alkalmából Szegleti Katalint, házasságkötésük alkalmából Kalász Pannit és Szász Zsombort!

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató