Évközi 27. vasárnap

2021. 10. 01.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy

  1. A romló járványügyi adatok miatt, a szentmisén javasoljuk a szájmaszk használatát.
  2. A plébánián lévő zongorának új otthont keresünk. Aki szeretné elvinni, vagy tud olyan családot, intézményt, ahol hasznos szolgálatot tenne, írjon a plebania@szentmihaly.hu-ra.
  3. Most vasárnap 8:00-kor ismét lesz ovis mise a 0-6 éves korosztálynak.
  4. A héten első csütörtök, az Oltáriszentséget reggel 10 órától 12 óráig kihelyezzük a templomban, délben Szent Mihály-imaóra és engesztelő szentmise lesz. Az esti szentmisét azokért a meg nem született magzatokért mutatjuk be, akiket az abortusz veszélye fenyeget, továbbá az esti szentmise után dicsőítő szentségimádást tartunk a Karizmatikus Plébánia szervezésében.
  5. Szombatonként a szentmise előtt 17.15-től zsolozsmát imádkozunk. Várjuk a csatlakozni vágyókat!
  6. Jövő vasárnap a 9-es szentmisén elsőáldozás lesz. Imádkozzunk az elsőáldozókért!
  7. Nyugdíjas klub szervezésében október 17-én vasárnap, 15 órai kezdettel levetítjük A jó pápa c. filmet.  A film  XIII. János pápa életét mutatja be. Minden nyugdíjas érdeklődőt szeretettel várunk.
  8. Előző héten 278 000 Ft perselypénz és 28 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
  9. Az Új Ember friss lapszámában a Sapszon Ferenccel készült interjúból megtudhatjuk, hogyan zajlott az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagyszabású liturgikus zenei programjának megtervezése és megvalósítása, az előadók kiválasztása, majd a felkészülés a különböző zenei szolgálatokra.
  10. A héten hétfőn Assisi Szent Ferencet, csütörtökön Rózsafüzér Királynőjét, pénteken Szűz Máriát, Magyarok Nagyasszonyát, Magyarország főpátrónáját ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató