Évközi 25. vasárnap

2021. 09. 18.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. A héten vasárnap a 9 órai szentmise után zsíros kenyerezésre, beszélgetésre várjuk a híveket a plébánián!
 2. Ferenc pápát budapesti és szlovákiai apostoli útján Kuzmányi István diakónus kísérhette el. A Szentatya apostoli áldását küldi plébániánk közösségének és kéri, hogy imádkozzunk érte.
 3. Az atyák szeretnék megismerni templomunk híveit, családjait, ezért szeretettel fogadnak családlátogatási meghívásokat. Jelentkezni a plebania@szentmihaly.hu-n lehet.
 4. Templomunk búcsúját szeptember 26-án ünnepeljük. A csütörtökön kezdődő triduumot Józsi atya tartja. A búcsú napján 10 órakor kezdődik az ünnepi szentmise.  (A 9 és a 11 órai szentmisék elmaradnak!) Az esti mise átkerül 20 órára.
 • FONTOS!  A búcsú programjai, területe kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!
 • Aki rendelkezik ilyen igazolvánnyal, a főbejáraton keresztül tud bejutni a templomba. Akinek nincs védettségi igazolványa, a plébánia mögötti sorompónál felállított beléptető kapun tud a templomba bejutni, a sekrestye ajtón keresztül.  A távozás is ezeken az utakon történik.
 1. Aznap délután fellép templomunk Főnix zenekara, továbbra is szeretettel várják zenélni, énekelni vágyók csatlakozását erre az alkalomra.  Jelentkezni a plébánia email címén lehet.
 2. A búcsú színpadán Feri atyával István diakónus atya beszélget majd, az alkalomra lehetőség van előzetesen kérdéseket feltenni emailen, vagy a templom bejáratánál erre a célra kihelyezett dobozba dobva. Szeretettel várjuk a hívek kérdéseit!
 3. Hétfőn indul a 30-as hittan, a plébánián 17.30-tól. Részletek az első alkalmon.
 4. Keddenként 18 órától felnőtt hittan és bibliaóra indul heti váltásban. A hittant Józsi atya tartja, az első alkalom szeptember 21-én lesz, témája az egyház. Szept.28-án bibliaórát tart István diakónus atya.
 5. Az első ministráns foglalkozás szeptember 24-én, pénteken 17 órakor lesz. Erre az alkalomra várjuk a ministrálni vágyó fiatalok jelentkezését! Gyere, szolgálj te is velünk!
 6. Norbi atya október 2-án 16 órakor előadást tart a rózsafüzér társulat tagjainak a plébánián. Szeretettel várják a tagokat és minden érdeklődőt.
 7. Október 8-án indul Feri atya bérmálkozásra felkészítő felnőtt hittanja. Minden hónap 2. és 4. péntekén 20 órai kezdettel.
 8. Előző héten 127 000 Ft perselypénz és 31 000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 9. Az Új Ember legfrissebb lapszámában írásban és nagyon sok képpel visszatekintünk az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra.
 10. A héten hétfőn Kim Taegon Szent András áldozópapot, Csong Haszang Szent Pált és vértanú társait, kedden Szent Máté apostol és evangélistát, csütörtökön  Pietrelcinai Szent Pio áldozópapot, pénteken Szent Gellért püspök és vértanút, vasárnap Elvándorlók és menekültek világnapját ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 11. Isten éltesse születésnapja alkalmából Kurdi Cecíliát és Tajti Krisztiánt, névnapja alkalmából Baranyai Enikőt és Erdős Enikőt.

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató