Évközi 24. vasárnap

2021. 09. 11.

Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy 

 1. Szeptember 12-én elmaradnak templomunkban a vasárnap délelőtti szentmisék. Csatlakozzunk a pápai miséhez!
 2. Jövő szombaton (szept. 18.) Társas Klub lesz a plébánián! Délután 4-től este 10-ig várják a beszélgetni, játszani vágyókat!
 3. Jövő vasárnaptól visszaáll a szokásos miserend, ezen a napon a 9 órás szentmisén megáldjuk az iskolatáskákat, tanszereket.
 4. Ismét elindítjuk a már hagyománnyá vált zsíroskenyerezést a 9-es mise után a plébánián. Várjuk lelkes kenyérkenők jelentkezését a 19-ei vasárnapra, emailben vagy az infopultnál.
 5. Keddenként 18 órától felnőtt hittan és biblia óra indul heti váltásban. A hittant Józsi atya tartja, az első alkalom szeptember 22-én lesz. István diakónus atya október 5-től tartja kéthetente a biblia órát, Szent Lukács evangélium magyarázata témával.
 6. Október hónaptól Filmklub indul, szintén Józsi atya vezetésével, minden hónap utolsó szombatján 19 órai kezdettel.
 7. Az első ministráns foglalkozás szeptember 24-én 17 órakor lesz. Erre az alkalomra várjuk a ministrálni vágyó fiatalok jelentkezését! Gyere, szolgálj te is velünk!
 8. Norbi atya október 2-án 16 órakor előadást tart a rózsafüzér társulat tagjainak a plébánián. Szeretettel várják a tagokat és minden érdeklődőt. Előadás címe: II. János Pál pápa és a rózsafüzér. Egyben tagfelvételt is hirdetnek. Aki szeretne csatlakozni a társulathoz, mert fontosnak tartja, hogy legyen folyamatos imaháttere a plébániának, az jelentkezzen a sekrestyében, vagy Irénnél.
 9. gimnazista és az egyetemista hittan folytatódik, András atya vezetésével. Csatlakozni az első két alkalomnál lehet, részletek az infopultnál.
 10. Templomunk búcsúját szeptember 26-án ünnepeljük. Előtte Triduumot tartunk, a búcsú szónoka Norbi atya, a triduumos elmélkedést Józsi atya tartja. A színpadon Feri atya és István diakónus atya beszélgetése után a gitáros zenekar énekel.
 11. Előző héten 203.000 Ft perselypénz és 61.000 Ft adomány gyűlt össze. Köszönjük a hívek támogatását!
 12. Az Új Ember a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra ünnepi duplaszámot adott ki, melyben mások mellett Petrás Mária népdalénekessel és keramikussal is olvasható interjú az életéről, arról, hogy miért ábrázolja mosolyogva a Szűz Anyát és a Kisjézust és hogy mit vár a kongresszustól.
 13. A héten hétfőn Aranyszájú Szent János püspök és egyháztanítót, kedden a Szent Kereszt felmagasztalását, szerdán a fájdalmas Szűzanyát, csütörtökön Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök vértanúkat ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 14. Isten éltesse névnapja alkalmából Pontyos Viktort, születésnapja alkalmából Hartai Andrást, Karas Jánost és Pontyos Csabát. 

 

 


© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató