Plébániai családos tábor - 2022

Közel 70 fővel idén is megrendeztük a Plébániai családos tábort!

A táborozók csütörtökön vették birtokba szobáikat Szombathelyen, a Martineum Felnőttképző Akadémián. Az első estét játékokkal és tánccal indítottuk.

Pénteken a reggeli után már úton is voltunk Szombathely központja felé. Itt először a Sarlós Boldogasszony Székesegyházat tekintettük meg, majd Fekete Szabolcs Benedek segédpüspök mutatta be közösségünk tagjainak a Szombathelyi Püspöki Palotát. Ezt követően egy ízletes ebédre invitálta meg minket, amit ezúton is nagyon köszönünk! Pénteken délután már a strandé volt a főszerep, kiélvezve a jóidőt, estig nem is tértünk vissza a szállásunkra. A napot egy közös szentségimádással zártuk.

Bár a szombati nap esővel kezdődött, ez sem szegte kedvünket attól, hogy útnak induljunk Velem felé, ahol a Szent Vid-kápolnámban Józsi atya megtartotta a tábor első miséjét. Az ebédet már Kőszegen töltöttük, és mire végeztünk, az eső is elállt, így minden adott volt a városnézéshez. Visszatérve Szombathelyre, a csapat a szálláshoz közeli Csónakázó-tó felé vette az irányt, ahol vízibicikliket és csónakokat béreltünk. Ezt az estét is tinidiszkó és a társasklub zárta.

A tábor utolsó napját rajzversennyel kezdtük, és közös misével zártuk, melyet András atya celebrált.

Az összes fotó megnézhető a plébánia Facebook-oldalán, itt!

 

 

© 2021 Angyalföldi Szent Mihály Plébánia     Adatkezelési tájékoztató