Angyalföldi Szent Mihály Plébánia
ADVENT 2. VASÁRNAPJA
2016. december 4.
 1. A 9 órai ifjúsági szentmise végén várjuk a Mikulást.
 2. Az adventi időszakban minden hétköznap és szombat reggel 6 órakor roráté szentmisét tartunk, minden szombat esti ½7-es, a vasárnapi 9-es és az esti ½7-es szentmisék elején adventi gyertyagyújtás lesz.
 3. A héten szerdai, csütörtöki és pénteki roráték után is lesz agapé a közösségi teremben. A közös reggelikre mindenkit szeretettel hívunk és várunk.
 4. A héten első kedd. Az Oltáriszentséget reggel 9 órától 12 óráig kihelyezzük a templomban, délben Szent Mihály-imaóra és engesztelő szentmise lesz.
 5. December 8-án, csütörtökön délelőtt 10 órától tartjuk plébániánk baba-mama csoportjának lelki napját. Szeretettel hívjuk és várjuk a kisgyermekes családokat.
 6. A hónap 2. péntekén, december 9-én este 9 órakor folytatódik az apák-férfiak imaköre. Rózsafüzér és csendes imádság lesz a templomban, amelyre szeretettel várunk minden apát és férfi hívőt.
 7. December 11-én, jövő vasárnap, a Stella kamarakórusSzél Mária vezetésével az esti ½7-es szentmisén énekelnek, a szentmise után adventi koncertet adnak templomunkban.
 8. December 16-án, pénteken este 7 órakor templomunkban bemutatjuk Sillye Jenő énekes-dalszerző Kovács Gábor pap-költő szövegére készült Perzsa oratórium című művét. További részletek a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton olvashatóak. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
 9. A 2017-es előjegyzési naplóban már a jövő évre lehet miseszándékot íratni.
 10. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy karácsonyi szentgyónásuk elvégzésére használják ki az adventi időszakot, ne halasszák az utolsó napokra, illetve az ünnepi szentmisékre. A gyóntatási rend a hirdetőtáblán és a plébánia honlapján is megtalálható.
 11. A korábbi évek hagyományainak megfelelően kérjük a Testvéreket, hogy az otthon feleslegessé vált, de még jó állapotú játékokat hozzák el a szentmisék előtt vagy után a sekrestyébe, hogy azokkal meg tudjuk majd ajándékozni a gyermekeket.
 12. 2017-es Újember falinaptár 90Ft-os áron a sekrestyében kapható.
 13. A héten szerdán Szent Ambrus püspököt és egyháztanítót, csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatását ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 14. Isten éltessen minden Borbála, Barbara, Boróka, Vilma, Miklós, Mária, Natália, Natasa, és Judit nevű testvérünket, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat!
Iroda nyitvatartása
 • Vasárnap: zárva
 • Hétfő: zárva
 • Kedd: 15:00 - 18:00
 • Szerda: 09:00 - 12:00
 • Csütörtök: 15:00 - 18:00
 • Péntek: 15:00 - 18:00
 • Szombat: zárva
Hírlevél feliratkozás
Partner oldalak