Angyalföldi Szent Mihály Plébánia
ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP
2016. október 30.
 1. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy ne felejtkezzünk el a nyári-téli időállításról. Vasárnap hajnali 3 órakor egy órával vissza, hajnali 2 órára kell állítani az óráinkat.
 2. Mindenszentek ünnepére tekintettel a bibliaóra kivételesen nem kedden, hanem október 31-én hétfőn lesz 19 órától a hittanteremben.
 3. Tisztelettel kérjük az urnatemető minden kedves Látogatóját, hogy az urnasírokat Halottak napjához közeledve szíveskedjenek megtisztítani minden ott elhelyezett személyes tárgytól, fényképtől, mert az urnatemető takarításakor ezeket a tárgyakat eltávolítjuk. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!
 4. Mindenszentek ünnepén reggel ½7-kor, 12 órakor és este ½7-kor lesznek szenmisék. Az esti ünnepi szentmisét elhunyt testvéreinkért mutatjuk be, utána Lucernáriumot tartunk. Az esti szentmise után imaórát tartunk az elhunytakért.
 5. November 2-án szerdán, Halottak napján reggel ½7-kor és este ½7-kor lesznek szentmisék.
 6. Az urnatemető ünnepi nyitvatartását megtalálják a bejáratoknál.
 7. Elhunyt testvéreink számára búcsút nyerhetünk Mindenszentek ünnepén és az azt követő héten temetőlátogatással, szentgyónással, szentáldozással, valamint a Szentatya szándékára mondott imádságokkal (Miatyánk, Üdvözlégy Mária, Hitvallás).
 8. A héten első kedd, reggel 9 órától 12 óráig szentségimádás, délben Szent Mihály-imaóra és ünnepi szentmise lesz.
 9. A héten első csütörtök, az esti szentmisét a papi hivatásokért mutatjuk be.
 10. A héten első péntek. E napon reggel ½7-kor is lesz szentmise. Este ½6-tól 7 óráig lesz gyóntatás.
 11. A héten első szombat. Este ½6-kor imaóra, ½7-kor szentmise, majd családjaink felajánlása a Szűzanya Szívének.
 12. A plébánia területén élő rászorulók részére tartós élelmiszer-gyűjtést (pl. liszt, cukor, olaj, tea, tészta, konzervek, stb.) rendezünk. Az adományokat a mai naptól november 6-ig a sekrestyében lehet leadni a szentmisék előtt, illetve után. Az adományokat november 13-án osztjuk szét plébániánk rászorulói között.
 13. Hamarosan megkezdjük a karácsonyi pásztorjátékra való felkészülést Daubner Tibor és Klemencsics István vezetésével. A próbák vasárnap délutánonként 4-6 óra között lesznek. November 6. vasárnapig várjuk azon óvodás és iskoláskorú gyermekek jelentkezését, akik szívesen szerepelnének az idei színdarabban és vállalják a próbákon való rendszeres és felkészült részvételt. Jelentkezni a sekrestyében elhelyezett jelentkezési lapon lehet, céltudatos jelentkezők esetén a preferált szerep megjelölésével. Az első próbát, amely egyben a szereposztó is lesz, november 13-án, vasárnap délután 4 órakor tarjuk a hittanteremben.
 14. Előzetesen hirdetjük, hogy plébániánk tavaszi zarándoklatára 2017. március 11-14. között kerül sor, az úti cél Lisszabon-Fatima. A jelentkezési határidő november 13. Jelentkezni 100.000 Ft vissza nem téríthető előleg befizetésével Szick Zoltánnál, vagy irodaidőben Tóth Kálmánnál lehet. A zarándoklat teljes költsége kb. 300.000 Ft lesz, ez függ a jelentkezők számától, valamint az euró árfolyamától. Az előleget Forintban kell befizetni. A fennmaradó összeget euróban kérjük, a pontos időpontokat később jelezzük. Az ár a költőpénzen kívül mindent tartalmaz. A program a hirdetőtáblán, és plébániánk Facebook oldalán is megtalálható. A további részleteket később hirdetjük.
 15. A héten kedden Mindenszenteket, pénteken Borromeo Szent Károly püspököt, szombaton Szent Imre herceget ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház. Szerdán, Halottak napján imáinkban és a liturgiában elhunyt szeretteinkre emlékezünk.
 16. Isten éltessen minden Alfonz, Farkas, Marianna, Győző, Károly, és Imre nevű testvérünket, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat!
Iroda nyitvatartása
 • Vasárnap: zárva
 • Hétfő: zárva
 • Kedd: 15:00 - 18:00
 • Szerda: 09:00 - 12:00
 • Csütörtök: 15:00 - 18:00
 • Péntek: 15:00 - 18:00
 • Szombat: zárva
Hírlevél feliratkozás
Partner oldalak