Angyalföldi Szent Mihály Plébánia
ÉVKÖZI 26. VASÁRNAP - TEMPLOMUNK BÚCSÚNAPJA
2016. szeptember 25.
 1. Templombúcsúnk napján az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik. Ezen a napon nincs 9 órai diákmise, valamint az esti szentmise kivételesen 8 órakor kezdődik. Az ünnepélyes szentmise főcelebránsa és szónoka Dr. Kránitz Mihály atya lesz.
 2. A templombúcsú napján mindazok, akik a kegyelem állapotában vannak, szentáldozáshoz járulnak, valamint a Szentatya szándékára imádságot mondanak (Miatyánk, Üdvözlégy Mária, Hitvallás), teljes búcsút nyerhetnek.
 3. Közvetlenül a szentmise után tartjuk plébániánk közösségi agapéját az Önkormányzattal együttműködve a templom mellett. Kérjük, hogy akik tehetik, egy tálca süteménnyel járuljanak hozzá. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.
 4. A búcsú napján déltől a plébánia előtt két sátorban várjuk a kedves testvéreket. Az egyik sátorban a ministránsok várják az érdeklődőket, a másik sátorban pedig a gyerekeket várjuk kézműves foglalkozásra, játékra.
 5. A templom előtt az Új Ember Kiadó könyveket, az Ecclesia kegytárgyakat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pedig megváltozott munkaképességűek által készített kerámiákat árusít.
 6. Délután 2 órakor és 4 órakor a templomban idegenvezetést tart Szalai Gábor és Kuzmányi István az érdeklődők számára. A belépés ingyenes.
 7. Az idei évben is kaptunk időt a nagyszínpadon: 13:35-től a gitáros énekkar lép fel, majd 14:05-től Kuzmányi István beszélget Pál Feri atyával. A program zárásaként 17 órától Borka Zsolt és zenekara lép fel.
 8. Köszönjük mindenkinek, aki munkájával, fáradozásával és jelenlétével hozzájárult templombúcsúnk méltó megünnepléséhez. A jövő vasárnapi ½11-es szentmisét értük is felajánljuk.
 9. A héten első szombat. Este ½6-kor imaóra, ½7-kor szentmise, majd családjaink felajánlása a Szűzanya Szívének.
 10. Előre jelezzük, hogy a felnőtt bibliaóra folytatódik október 4-én, kedden este 7 órától. A bibliaórát Kuzmányi István tartja kéthetente a hittanteremben, Máté evangéliumáról.
 11. Előzetesen jelezzük, hogy plébániánk őszi zarándoklata október 22-én, szombaton lesz. Szombathelyre megyünk, a részleteket később hirdetjük.
 12. Szintén előzetesen hirdetjük, hogy plébániánk tavaszi zarándoklatára 2017. március 11-14 között kerül sor, az úti cél Lisszabon-Fatima. A plakát a hirdetőtáblán és a honlapunkon is megtalálható, a részleteket októberben hirdetjük.
 13. A héten kedden Páli Szent Vince áldozópapot, csütörtökön Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalokat, pénteken Szent Jeromos áldozópapot és egyháztanítót, szombaton kis Szent Terézt, ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 14. Isten éltessen minden Kende, Damján, Adalbert, Vencel, Mihály, Gábriel, és Jeromos nevű testvérünket, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat!
Iroda nyitvatartása
 • Vasárnap: zárva
 • Hétfő: zárva
 • Kedd: 15:00 - 18:00
 • Szerda: 09:00 - 12:00
 • Csütörtök: 15:00 - 18:00
 • Péntek: 15:00 - 18:00
 • Szombat: zárva
Hírlevél feliratkozás
Partner oldalak