HirdetésekMiserendUrnatemetőPlébániai ügyintézésIskolai hitoktatásZarándoklatÁllandó programokLelkipásztorainkVilági tisztségviselőkMinistránsokTemplomunk történeteSzent MihályGalériaEmlékezünkLinkgyűjteményElérhetőségekFacebook oldalunkYouTube csatornánk
Nagytábor
2019. augusztus 5.
Képviselő testületi jelöltek 2019
2019. június 9.
logo

Angyalföldi Szent Mihály Plébánia

Angyalföldi Szent Mihály Plébánia

HÚSVÉT 5. vasárnapJA

2019. május 19.
  1. Jővő hét vasárnap május 26-án Elsőáldozás lesz mely 10 órakor kezdődik. Ezen a napon a 9-es és a ½ 11-es szentmiséket összevonva 10 órakor tartjuk.
  2. Május hónapban minden este 6 órától litániával köszöntjük a Szűzanyát.
  3. Az eucharisztikus kongresszusok egyik kiemelt eseménye az elsőáldozás, amire a nyitó szentmisén kerül sor. Így lesz ez Budapesten is, 2020. szeptember 13-án, délután 4 órától a Puskás Ferenc Stadionban. Az elsőáldozás és a nyitó szentmise megszervezéséhez szükséges, hogy a szervezők fel tudják mérni a várható résztvevői létszámot, ezért kérik, hogy előregisztráció keretében 2019. május 20-ig jelentkezzenek plébánosuknál azok, akik elsőáldozáshoz kívánnak járulni.
  4. Június 9-én képviselőtestületi választás lesz. A jelöltekről informálódni a hirdetőtáblán, a plébánia weboldalán valamint facebook oldalán lehet. A jelöltek névsora abc sorrendben: Bánlaki Zoltán, Dr. Boross László, Daubner Tibor, Dr. Klemencsics István, Kalász Nándor János, Karasné Kalász Margit, Kardos Anna, Lang József, Lipthay Endre, Szegleti Katalin, Ujváry-Radics Tamás, Zuggó Zsolt
  5. Szeretettel várjuk a plébániánkhoz tartozó iskolás gyermekeket nyári hittanos napközis táborunkba június 17-21. között, hétfőtől péntekig. Részvételi díj: 9.000 Ft/fő. Jelentkezni Kuzmányi Istvánnál vagy Kuzmányi Gabinál lehet, a kitöltött jelentkezési lappal és a részvételi díj befizetésével. Részletes programot később hirdetünk a jelentkezőknek.
  6. Van-e, és mi a különbség a szegénység, a nyomor és a mélyszegénység között? Kinek a feladata a súlyos helyzetben élők felemelése? Ezekre és más kérdésekre is választ ad Vecsei Miklós, felzárkóztatásért felelős miniszterelnöki biztos, a Máltai Szeretetszolgálat alelnöke az Új Ember katolikus hetilap legfrissebb számában.
  7. A héten szerdán Szent Rita szerzetesnőt, csütörtökön Boldog Apor Vilmos püspököt és vértanút, pénteken Szűz Máriát a keresztények segítségét ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  8. Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat!
Régebbi

Hirlevél feliratkozás

A feliratkozás jelenleg szünetel! Megértésüket köszönjük!

Partner oldalak