Angyalföldi Szent Mihály Plébánia
ÉVKÖZI 25. VASÁRNAP
2016. szeptember 18.
 1. Templombúcsúnk ünnepére az előkészítő lelkigyakorlatot szeptember 22-24 között csütörtökön, pénteken, és szombaton este ½7-kor kezdődő szentmisék keretében Sárhegyi Zoltán plébános atya tarja. Szakítsunk időt arra, hogy a triduum minél több napján részt vehessünk.
 2. Templombúcsúnk ünnepi szentmiséje szeptember 25-én vasárnap délelőtt 10 órakor kezdődik. Ezen a napon nincs 9 órai diákmise, valamint az esti szentmise kivételesen 8 órakor kezdődik. Az ünnepélyes szentmise főcelebránsa és szónoka Dr. Kránitz Mihály atya lesz.
 3. Közvetlenül a szentmise után tartjuk plébániánk közösségi agapéját az Önkormányzattal együttműködve a templom melletti sátorban. Kérjük, hogy akik tehetik, egy tálca süteménnyel járuljanak hozzá. Az agapéhoz a hozzávalókat az önkormányzat biztosítja, a zsíros kenyér és tea elkészítéséhez reggel 8 órától önkéntesek jelentkezését várjuk a sekrestyében.
 4. A búcsú napján déltől a plébánia előtt két sátorban várjuk a kedves testvéreket. Az egyik sátorban a ministránsok várják az érdeklődőket, a másik sátorban pedig a gyerekeket várjuk kézműves foglalkozásra, játékra.
 5. A templom előtt az Új Ember Kiadó könyveket, az Ecclesia kegytárgyakat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pedig megváltozott munkaképességűek által készített kerámiákat árusít.
 6. Délután 2 órakor és 4 órakor a templomban idegenvezetést tart Szalai Gábor és Kuzmányi István az érdeklődők számára. A belépés ingyenes.
 7. Az idei évben is kaptunk időt a nagyszínpadon: 13:35-től a gitáros énekkar lép fel, majd 14:05-től Kuzmányi István beszélget Pál Feri atyával. A program zárásaként 17 órától Borka Zsolt és zenekara lép fel.
 8. Előzetesen jelezzük, hogy plébániánk őszi zarándoklata október 22-én, szombaton lesz. Szombathelyre megyünk, a részleteket később hirdetjük.
 9. Szintén előzetesen hirdetjük, hogy plébániánk tavaszi zarándoklatára 2017. március 11-14 között kerül sor, az úti cél Lisszabon-Fatima. A plakát a hirdetőtáblán és a honlapunkon is megtalálható, a részleteket októberben hirdetjük.
 10. A héten kedden a koreai vértanúkat, szerdán Szent Máté apostolt és evangélistát, valamint templomunk felszentelésének 86. évfordulóját, pénteken Pietrelciai Szent Pio áldozópapot, szombaton Szent Gellért püspököt és vértanút ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
 11. Isten éltessen minden Diána, Friderika, Máté, Mór, és Gellért nevű testvérünket, és mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, vagy házassági évfordulójukat!
Iroda nyitvatartása
 • Vasárnap: zárva
 • Hétfő: zárva
 • Kedd: 15:00 - 18:00
 • Szerda: 09:00 - 12:00
 • Csütörtök: 15:00 - 18:00
 • Péntek: 15:00 - 18:00
 • Szombat: zárva
Hírlevél feliratkozás
Partner oldalak