Angyalföldi Szent Mihály Plébánia
HÚSVÉT 5. vasárnapja
2016. április 24.
 1. A Szentatya felhívására a mai vasárnapon gyűjtést rendezünk az ukrajnai rászorulók számára. Erre a célra a hátsó padsor végén perselyt helyeztünk el. Az ebben összegyűjtött adományokat teljes egészében a konfliktus-sújtotta területen élők javára továbbítjuk. Kérjük és előre is köszönjük nagylelkű támogatásukat!
 2. A jövő hétvégi plébániai zarándoklat április 30-án, szombaton reggel 6 órakor indul. Kérjük, hogy a résztvevők legkésőbb 3/4 6-ig jelenjenek meg templom előtti parkolóban.
 3. Előre jelezzük, hogy Plébániánk juniálisát június 04-én, szombaton fogjuk megrendezni a Budakeszi Arborétumban. A programmal kapcsolatos részleteket is hamarosan hirdetni fogjuk.
 4. Az idei tanév végén is szeretettel hívjuk és várjuk a plébániánkhoz tartozó iskolás gyermekeket a nyári hittanos napközis táborunkba! Ideje: június 20-24-ig, hétfőtől péntekig. Programjaink között szerepelnek többek között: kézműves foglalkozások, különböző kirándulások, játék minden mennyiségben. A tábor részvételi díja egy főre: kb. 13.000 Ft, amelyből a résztvevő gyerekektől 7.000 Ft-ot kérünk befizetni. Jelentkezni Ildikó néninél lehet, a kitöltött jelentkezési lappal és a részvételi díj befizetésével május 15-ig.
 5. Limitált számban még lehet jelentkezni a nyári ministránstáborba. Akik még szeretnének bekapcsolódni a táborozásba, kérjük, mielőbb jelentkezzenek Klemencsics Istvánnál. Kérjük továbbá mindazokat, hogy akik ezidáig jelentkezésüket még nem erősítették meg a jelentkezési lap leadásával és 5000Ft előleg befizetésével, ezt mielőbb tegyék meg!
Iroda nyitvatartása
 • Vasárnap: zárva
 • Hétfő: zárva
 • Kedd: 15:00 - 18:00
 • Szerda: 09:00 - 12:00
 • Csütörtök: 15:00 - 18:00
 • Péntek: 15:00 - 18:00
 • Szombat: zárva
Hírlevél feliratkozás
Partner oldalak