HirdetésekMiserendUrnatemetőPlébániai ügyintézésIskolai hitoktatásZarándoklatÁllandó programokLelkipásztorainkVilági tisztségviselőkMinistránsokTemplomunk történeteSzent MihályGalériaEmlékezünkLinkgyűjteményTámogatásBérlésElérhetőségekFacebook oldalunkYouTube csatornánk
logo

Angyalföldi Szent Mihály Plébánia

Angyalföldi Szent Mihály Plébánia

Urunk megkeresztelkedése

2020. január 12.
  1. Január 16-án 10 órakor folytatódik a baba-mama klub a közösségi teremben.
  2. Az urnatemető kedd délelőtti nyitvatartása mostantól 8.30 – 12.00 óráig lesz.
  3. Az Árpád-házi Szent Margit templomban jövő héten, január 13-20 között ünnepi hetet tartunk templomunk védőszentje, Szent Margit halálának 750. évfordulója alkalmából. Érkezik hozzánk a Missziós kereszt, lesz triduum Lejtényi Emánuel atya vezetésével, gyónási lehetőség, irodalmi est. A részletes programot a mellékelt plakáton megtekinthető. Szeretettel várunk mindenkit!
  4. Január 25-én, 18 órától tartjuk közösségi termünkben a TÁRSASJÁTÉK KLUB következő alkalmát, Osvai Zoli szervezésében. Saját társast is lehet hozni. Várunk minden érdeklődőt!
  5. Az elsőáldozási felkészítő február 3-án hétfőn 17 órai kezdettel indul a plébánia hittantermében. A felkészítést Ildikó néni fogja tartani. Az idén az elsőáldozás a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitó szentmiséjén lesz, melyre szeptember 13-án vasárnap 16 órakor a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor. Várjuk a jelentkezőket!
  6. Előre hirdetjük, hogy az idei plébániai lelkigyakorlat a jövő hónapban, a február 21-23-i hétvégén lesz Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris lelkigyakorlatos házban. A Pál Ferenc atya és Erdődi Ferenc atya által vezetett lelki hétvégére minden érdeklődőt szeretettel várunk. A részletekkel és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat nemsokára hirdetjük.
  7. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja a Főegyházmegye területén lévő budapesti, esztergomi, visegrádi és pomázi kórházakba. A soron következő képzés 2020. február 15-én indul. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1)224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között február 7-ig.
  8. Húsz éve vízkeresztkor szentelte Rómában püspökké Szent II. János Pál Erdő Péter bíborost és Veres Andrást, akik együtt ünnepelték az évfordulót. A pápa szenteléskor elmondott prédikációja magyar nyelven és az eseményről szóló beszámoló az Új Ember legfrissebb számában olvasható.
  9. A héten pénteken Szent Antal apátot, szombaton Árpád-házi Szent Margit szüzet ünnepli liturgiájában az Anyaszentegyház.
  10. Isten éltesse mindazokat, akik a héten ünneplik születésnapjukat, névnapjukat vagy házassági évfordulójukat!
ÚjabbRégebbi

Hirlevél feliratkozás

A feliratkozás jelenleg szünetel! Megértésüket köszönjük!

Partner oldalak